Suntem profesional de producător de jack şurub şi conice viteze mai mult de zece ani în China, SIJIE INDUSTRIAL Co, LTD. După ani de perseverent eforturile, compania noastra a dezvoltat într-o colecţie de cercetare ştiinţifică, de producţie, vânzări, serviciu, ca una dintre furnizor profesionale de transmisie liniara produse. Noastre în principal produse sunt SJ vierme şurub jack, SJM maşină şurub jack, SJC cubi şurub jack, SJB mingea şurub jack, SJ conice de cutie de viteze, viteze de Mitra laur. Acum, suntem mai mult de 100 de angajaţi, personalul tehnic sunt mai mult de 30, noastră capacitate anuală de producţie este mai mult de 200000 de unitati.

Avantajele noastre:

1. numai profesional de producător de jack şurub şi conice cutie de viteze putere transmisie produse. Va putem oferi solutii profesionale mod potrivit fiecărui client ' cerere.

2. Preţ rezonabil cu buna calitate si cel mai bun timp de livrare.

3: SIJIE inginerii ajuta clientul ia în considerare toţi factorii de siguranță, selectați corect modele pas cu pas cu client ' ingineri, noi va oferim clientului CAD sau desene 3D pentru ultima confirmare înainte de a comanda.

4. SIJIE compania are 4 tipuri şurub jack, 2 tipuri de Teşire cutiei de viteze. De asemenea, putem proiecta produse noi în funcţie de cerinţele clientului.

5: SIJIE produse este, de obicei, perioada de garantie de un an, în perioada de garantie, orice problema de produse "SIJIE", dupa ce am confirmat, ne va ghida clientul pentru a stabili sau navă unul nou pentru a înlocui.