Miter Cutie de viteze Utilizare principală

Cutia de viteze Miter Cutie de viteze este un fel de componente industriale, poate trece sistemul de transmisie de transmisie pentru a finaliza sarcina de transmisie de putere, în același timp, cutia de viteze ca accesorii de transmisie mașină, în industria chimică este, de asemenea, foarte larg utilizare. În această lucrare, se prezintă în detaliu aplicarea cutiei de viteze, Cutia de viteze Miter, defecțiunea comună a cutiei de viteze și măsurile de diagnosticare.

Utilizarea cutiei de viteze

Utilizarea principală a cutiei de viteze este după cum urmează: în primul rând, poate schimba viteza de transmisie prin setul de angrenaje, care este adesea denumit "cutia de viteze" în industrie. În al doilea rând, cutia de viteze poate schimba cuplul, adică în aceeași putere a premisei, cu cât viteza angrenajului este mai mare, arborele roții dințate este mai mic, la rândul său, cu atât este mai mare; cutia de viteze utilizată pentru distribuția energiei electrice, în industrie, personalul poate folosi un motor, Cutia de viteză Miter prin arborele principal al cutiei de viteze pentru a afecta un număr de axe, și apoi atâta timp cât un motor va trage mai multe sarcini; cutia de viteze are funcția de ambreiaj, ambreiajul de frână este utilizarea cutiei de viteze, Oamenii sunt liberi să separe cele două angrenaje și apoi să împartă încărcătura și motorul în afară; în direcția transmisiei, se recomandă utilizarea angrenajelor în formă de două ventilatoare pentru a transmite forțele într-o direcție verticală pe axa de rotație pe cealaltă parte.

În al doilea rând, eșecul tipic al performanței cutiei de viteze

Prin analiza aplicării practice a cutiei de viteze, nu este greu de determinat vina sa. Întregul sistem de cutie de viteze conține rulmenți, angrenaje, arborele de transmisie și structura cutiei și alte componente, ca un fel de sistem de alimentare mecanică frecvent utilizat, se află în mișcarea continuă în același timp, foarte ușor să apară defecțiuni ale pieselor mecanice, roțile dințate și arborele de antrenare al acestor trei piese, Cutia de viteză Miter, cealaltă probabilitate a defecțiunii este semnificativ mai mică decât acestea.

Când uneltele îndeplinesc sarcina, parametrul funcției depășește valoarea critică maximă admisă, din cauza lipsei capacității de lucru din cauza diferiților factori complicați. Manifestarea sa este, de asemenea, multifarios, situația generală, este împărțită în două categorii principale: prima este unitatea în rotația cumulativă produsă treptat, deoarece suprafața exterioară a cutiei de viteze în procesul de a purta o sarcină relativ mare, cutia de viteză Miter în decalajul dintre angrenajul și forța de rulare relativă și forța de alunecare, timpul de alunecare al fricțiunii și polii la capătul opus al direcției este doar invers, în timp, funcționarea mecanică pe termen lung va face lipirea, crăpăturile, gradul de uzură, ruperea treptelor de viteză devine inevitabilă. Un alt tip de defecțiune este faptul că personalul nu este familiarizat cu procedura de operare sigură sau încalcă specificația de lucru și cererea, în cazul instalării neglijenței uneltelor, sau în fabricarea inițială pentru eșecul apariției pericolelor ascunse, Miter Gearbox această defecțiune este adesea datorită faptului că gaura interioară și cercul exterior al angrenajului nu sunt același centru, interacțiunea angrenajului între forma erorilor și asimetria distribuției axelor.

În plus, în cutia de viteze a fiecărei părți, arborele este, de asemenea, predispus la o alunecare a pieselor, atunci când există un arbore de impact relativ mare, arborele se va deforma rapid, inducând direct cutia de viteze a acestei defecțiuni. Când diagnoza de defecțiune a cutiei de viteze, gradul de deformare a diferitelor axe cu privire la impactul eșecului cutiei de viteze este inconsecvent, desigur, va exista o performanță diferită a defecțiunii, astfel încât axa distorsiunii să aibă, de asemenea, o greutate și ușoară. Dezechilibrul axului va cauza defecțiuni, motivele fiind următoarele: În sarcina mediului de lucru, Miter Cutia de viteze în timp de deformare este de asemenea inevitabilă; arborele însuși expune o serie de defecte în multe procese de proces, cum ar fi producția, fabricarea și prelucrarea, ducând la un dezechilibru serios în noua axă de turnare.