Cutia de viteze conică în esență aceeași

Cutia de viteze a axei este ultima parte a sistemului de transmisie care transmite puterea la alinierea roții de mers pe jos, iar puterea arborelui transmisie sau a motorului hidraulic reduce viteza de rotație și mărește cuplul, Cutia de viteze conică care rotește perechea roților . În toate tipurile de mașini de întreținere la scară largă, structura cutiei de viteze pe osie, raportul vitezei de transmisie și așa mai departe nu sunt aceleași, Cutia de viteze Bevel utilizează utilizarea internă internă a sistemului de transmisie stabil pentru vehiculele WD-320, la fel ca și tamponul DC-32 vehicul, astfel încât cutia de viteze cu două axe este în esență aceeași.

Autovehiculul de tampon de tip DC-32 are o cutie de viteze cu 3 osii, cutie de viteze cu șurub divizată în cutia de viteze axă cu boghie activă (denumită în continuare "cutia de viteze pe axă") și cutia de acționare a axului cu boghiu (denumită în continuare " Masina de tampon de tip DC-32 cu viteză mare, cutie de viteză cu două trepte de viteză redusă, două seturi de sistem de acționare, mersul său de mare viteză cu transmisie mecanică hidraulică, mers pe jos cu viteză mică, cu transmisie hidrostatică.

Mersul de mare viteză al autovehiculului de basculare este acționat de două axe, Cutia de viteze pe ambele axe ale boghiul față sunt puntea activă, iar traseul său de transmisie este: Motor → convertizor de cuplu → transmisie → arbore de ieșire → cutie de viteze → cutie de viteze → roată.

Atunci când funcționează autovehiculul de umplere, este o operație de tampon de tip pas cu pas. necesită o pornire frecventă, frânare sau inversare, traseul său de transmisie este: Motor → transmisie hidraulică → pompă → motor de ulei → reductor → arbore de antrenare → arbore de ieșire pentru schimbare de putere → arbore de antrenare → cutie de transmisie → cutie de viteze → roată → roți. În același timp, un alt motor cu motor (motor auxiliar) acționează ca axă a boghiului din spate, cutie de viteză ca un dispozitiv auxiliar, crescând forța de tracțiune a roții.

Este alcătuită din cutie, arbore de intrare cu unghi mic de arc, cu angrenaj mare și cuzinet angular, Cutie de viteză conică etc. Arborele de intrare și unghiul mic înclinat sunt realizate într-o cutie de viteză conică și celălalt capăt este conectat cu flanșa prin spline iar flanșa trece prin arborele de antrenare și cutia mobilă.

Axă cutie de viteze Ⅱ structura. Cutia de viteze adoptă modul unelar cilindric cu un singur pol, constând în principal din 2 axe. Arborele de intrare 5 este prima axă, iar capătul de intrare este conectat cu motorul prin spline și o mică roată cilindrică dreaptă, care poate aluneca de-a lungul axei, Cutia de viteze conică este instalată pe arbore printr-o spline 8. Cutie de viteză Axa 3 este cea de-a doua axă, iar axa este încărcată cu o roată dințată mare 1, care acționează axa să se rotească. Cutia de viteze a osiei este prevăzută cu un ambreiaj acționat cu cilindru, iar cuplarea și separarea angrenajului mare 1 este finalizată prin împingerea furcii 7 pe arborele ambreiajului 6 pentru a acționa angrenajul mic 8.

Cutia de viteze a osiei este ⅱ cu un ambreiaj acționat de un cilindru, Cutia de viteze cu angrenaj este decuplată de treapta de viteză 1 de la treapta de viteză 1 și viteza 8 este cuplată cu treapta 1 prin cilindrul controlat de vânt atunci când operația merge, care devine axa activă. Cutia de viteze cu cilindru Cutia de viteze a axului datorită designului arborelui ambreiajului, astfel încât în ​​două condiții de conversie, dacă partea de comandă a cilindrului nu poate finaliza cu succes mișcarea Gear 8, va duce la deteriorarea întregului sistem de transmisie, prin urmare, la ore obișnuite trebuie să se acorde atenție părții de comandă a cilindrului eolian al ambreiajului de inspecție și întreținere.