Cutie de viteze conice utilizate pe scară largă

Conice cutie de viteze comuna viteze cutie lubrifiere metoda a uneltelor de ulei de lubrifiere, jumătate lichid lubrifiant unsori lubrifiere, lubrifierea lubrifiant solid mai multe moduri. Cutie de viteze de Teşire pentru sigiliul este mai bine, viteza este mai mare, sarcina este mare, sistem de închidere de performanţă este bună puteţi folosi uneltele de ulei de lubrifiere; Pentru etanş nu este bun, viteza de rotație este scăzută puteţi utiliza semifluid lubrifiere grease lubrifiere; pentru ocazii interzis de ulei sau ocazii de temperatură înaltă, poate fi folosit bisulfură de molibden pulbere ultrafine lubrifiere

Cutie de viteze este utilizat pe scară largă în transmisie mecanică de părţi importante, o pereche de discretizare, din cauza existenţei inevitabil distanța dinte, forma dintilor şi alte erori de viteze, conice de cutie de viteze în timpul operaţiunii va produce impactul discretizare şi unelte de discretizare frecvența corespunzătoare la zgomot, între suprafaţa dintelui din cauza alunecare relativă se produce, de asemenea, zgomot de frecare.


Deoarece, gear este partea de bază a cutiei de viteze transmisie, este necesar să se reducă zgomotul de cutie de viteze.


În general, zgomot de sistem de viteze se produce în principal următoarele aspecte:


1. unelte de proiectare. Alegerea necorespunzătoare de parametri, se suprapun prin mici, modificarea de profilul dintelui sau nici o reparare, gear box structura nerezonabile. Cutie de viteze conice eroarea de bază secţiunea şi eroare de forma dintelui sunt prea mari, reacţia este prea mare şi rugozitatea este mare.


2 cutie de sistem şi viteze viteze. Adunarea excentricitate, redusă precizie contact, paralelismul ax, ax, poartă, rigiditate de sprijin nu este suficient, conice de cutie de viteze cu precizie de rotaţie nu este înaltă şi necorespunzătoare clearance-ul.


3. alte aspecte de intrare cuplu. Încarcă fluctuaţii de cuplu, shafting de vibraţii torsiune, cu motor şi alte transmiterii balanţa de pereche.

1. cutia de viteze adoptă schema generală de proiectare, care poate fi folosit ca viteze specială a industriei în funcţie de cererea clientului.


2 realizare paralele ax, axe drepte, conice de cutie de viteze cutie generale verticale, orizontale, tipul de componente redus, dimensiunea model crescut.


3. utilizarea fonoabsorbante vorbitor structura corpului, cutie mare suprafata zonei şi vânt ventilator, Angrenaje cilindrice şi Angrenaje elicoidale conice sunt avansate de tehnologie, cutie de viteze conice de slefuire, astfel încât creşterea temperaturii întregului aparat, de reducere a zgomotului, fiabilitatea operaţiunea este îmbunătăţită, transferul puterea creşte.


4. introducere modul: conexiune flansa de Motor, arborele de intrare.


5. ieşire modul: ax Solid cu cheie plate, tubulare ax cu cheie plate, tubulare ax cu expansiune compact disc, arborele tubular cu conexiune spline, ax solid cu conexiune spline şi ax solid de flanşă.


6. unelte caseta de modul de instalare: orizontal, vertical, conice de cutie de viteze tip bază swinging, braţul de torsiune de tip.


7. gear Box serie produs are 3 26 tip caiet de sarcini, seria de transmisie decelerare a grad $number, viteza raportul 1.25, şi R, K, combinaţie de serie S obţine raportul viteza mai mare.