Miter Cutie de viteze condus

Generatorul de energie eoliană este energia eoliană în puterea mecanică a mașinilor electrice, cunoscută și ca moară de vânt. În general vorbind, este un fel de sursă de căldură microelectrică, Miter Cutie de viteze atmosfera ca mediu de lucru al căldurii folosind generatorul. Generatoarele de vânt utilizează energie naturală, mult mai bine decât generarea de energie diesel. Dar dacă utilizarea în caz de urgență este în continuare mai mică decât generatoarele diesel.

Turbina eoliană este compusă din roată eoliană, sistem de transmisie, sistem de trecere a treptei de viteză, sistem hidraulic, sistem de frânare, generator, sistem de control și siguranță, nacelă, turn și fundație.

Principalele componente ale funcției prezentate mai jos:

(1) Lamă de frunze este o unitate care absoarbe energia eoliană și transformă energia cinetică a aerului în energia mecanică a rotației rotorului.

(2) sistemul de îmbinare prin schimbarea unghiului de așchiere a lamei, Cutia de viteze Miter astfel încât frunzele să aibă o viteză diferită a vântului în cel mai bun mod de a absorbi energia eoliană, atunci când viteza vântului depășește viteza vântului, lama scutură frâna.

(3) cutia de viteze a cutiei de viteze este roata de vânt în vânt sub acțiunea puterii generate de generator și pentru a obține viteza corespunzătoare.

(4) generatorul de generatoare este rotația rotorului energiei cinetice mecanice în componente electrice. Rotorul este conectat la convertizorul de frecvență și poate furniza tensiune de frecvență reglabilă la circuitul rotorului. Cutia de viteză Miter (prelucrarea metalică este foarte bună) Viteza de ieșire poate fi reglată cu ± 30% din viteza sincronă.

(5) sistemul de înclinare a sistemului înclinat care funcționează pe forța de antrenare a vântului, iar sistemul de control pentru a se potrivi, astfel încât rotorul să fie întotdeauna în starea vântului, să utilizeze pe deplin energia eoliană, Cutia de viteze Miter îmbunătățesc eficiența generării de energie electrică. În timp ce asigură cuplul necesar de blocare pentru a asigura funcționarea în siguranță a unității.

(6) Butuc roată Rolul butucului este să mențină lamele împreună și să suporte diferitele sarcini ale lamei și apoi să treacă la arborele generatorului. Structura butucului este prevăzută cu trei rachete radiale.

(7) ansamblul bazei ansamblului de bază este baza, cutia de viteză Miter următorul ansamblu platformă, ansamblul platformei, scara rezervorului și alte componente. Prin intermediul lagărului de înclinare conectat cu turnul și prin sistemul de închidere pentru a conduce ansamblul de cabină, ansamblul generatorului, ansamblul sistemului de injecție.

Turbina eoliană funcționează prin vânt pentru a promova rotația rotorului, cutia de viteze Miter și apoi prin sistemul de transmisie pentru a accelera viteza generatorului pentru a genera generarea de energie electrică (prelucrarea metalelor este foarte bună) a energiei eoliene eficiente în energie electrică. Conform tehnologiei actuale a morilor de vant, aproximativ trei metri pe secunda a vitezei de briza (gradul de briza), puteti incepe sa generati electricitate.

Structura cea mai comună a turbinelor eoliene mari conectate la rețea este axa orizontală a roții eoliene cu trei labe și este montată pe un turn tubular vertical cu lame de turbină eoliană din material compozit. Miter Cutia de viteze Spre deosebire de turbinele eoliene mici, turbinele eoliene Miter cu trepte de viteză ale turbinelor eoliene mari se rotesc destul de încet. Turbinele eoliene relativ simple sunt utilizate la viteze fixe. De obicei, cu două viteze diferite - cu viteză redusă și viteză mare în vânturi puternice, sub vânt slab. Aceste generatoare de inducție de inducție a motorului de vânt cu viteză fixă ​​pot genera direct frecvența AC a rețelei.

Designul relativ nou este, în general, viteza variabilă (cum ar fi V52-850 kilowați viteză turbină eoliană de 14 pe minut la 31,4 pe minut). Cu funcționarea cu viteză variabilă, Cutia de viteze Miter eficiența aerodinamică a turbinei eoliene poate fi îmbunătățită pentru a extrage mai multă energie și pentru a reduce zgomotul în condiții de vânt slab.