Cerere de cutie de viteze unghi ascuţit pentru îmbunătăţirea

Mitra cutie de viteze cu dezvoltarea tehnologiei auto de producţie şi utilizarea unor cerinţe de creştere, uneltele de automobile se îndreaptă spre mare precizie, rezistenţă ridicată, Mitra viteze de încărcare mare, zgomot redus, uşoare şi lung viaţă direcţie, astfel uneltele de tehnologie de procesare a înaintat cerinţe mai mari. Sanfrenarea dinţilor gear este o măsură de proces foarte important pentru a controla zgomotul viteze, cutie de viteze unghi ascuţit, care a stârnit atenţia şi atenţie a uneltelor de producţie şi de industria manufacturieră, acasă şi în străinătate.

Chamfer este în esenţă un chamfer mici, cutie de viteze unghi ascuţit, care este, de toate colturi ascutite expuse după profilul dintelui uneltele, şi apoi un chamfer mici, pentru a avea un chamfer mari la ambele capete ale uneltelor (adică unghiul) diferenta de faza , se numeste sanfrenarea. Mitra viteze sanfrenarea este împărţit în următoarele două: dinte top chamfer şi dinte profil sanfrenarea

Chamfer este o măsură importantă a şanfrenarea-a lungul faţă de sfârşitul de dinţi pentru a preveni zgomot şi daune la angajarea suprafaţa dintelui din cauza mici umflaturi.

O pereche de Angrenaje în procesul de angajare, cutie de viteze Confectionare de mobila începutul angajării, ca urmare a prelucrării şi deformare a dintilor, duce cu uşurinţă la impact, astfel încât vibraţiile creşte.

Viteze mari şi mici în funcţionare, cutie de viteze unghi ascuţit, dacă nu utilizaţi partea de sus a dintelui, apoi apar adesea în dinţi de uneltele de pinion dintre rădăcina dintelui. Acest lucru se datorează faptului că dimensiunea de dinţi uneltele de inelul exterior este, în general, mai greu decât rădăcina dintelui, şi în cazul în care viteza de alunecare este mai mare, unghi ascuţit de cutie de viteze cu reglare necorespunzătoare atunci când este instalat, deci după operaţia de dimensiunea de cutia de viteze sunt frecvent oana top f reciproc dintre rădăcina dintelui, uşor să atragă groove marchează similar de lipire, uneori pinion dinte dinte dinte suprafata desena, de asemenea, mărcile de groove acelaşi, gear life are un impact serios.

După sanfrenarea pentru a elimina profil de Vîrf şi dinte dinte colturi ascutite au următoarele avantaje:

(1) în inducerea rigidizarea de viteze, cutie de viteze unghi ascuţit frecvenţă intermediară, în special de înaltă frecvenţă de încălzire, tinde să se supraîncălzească la colturi ascutite. Prin urmare, unghi ascuţit Gearbox dintii de viteze trebuie să fi teşite înainte de calire în scopul de a obţine cele mai bune stingerea efect în timpul tratamentului termic.

(2) la viteze călit, carburarea înainte de căldură adecvată înainte chamfer (preferabil rotunjite), în tratamentul termic carburarea procesul pentru a evita rotaţie a dintilor la colţuri ale oxidative decarburization.

(3) pentru a reduce concentraţia de stres în timpul călire pentru a reduce şi elimina procesul de tratament termic de calire crăpături sau fisuri, cutie de viteze unghi ascuţit, care, pentru prevenirea stingerea cracare, are un rol important.

Moderne unelte grele călit nu sunt pur şi simplu depinde de masina de rectificat pentru a se asigura precizia de măcinare, multe internă şi externă întreprinderile au realizat cu succes la zero procesul de slefuire, fie că sunt interne sau externe dintii carbură de instrumente Hardened suprafata pentru răzuire. Ca fata hardened după sanfrenarea, este propice pentru taiere a instrumentului, cutie de viteze unghi ascuţit, care în mod eficient poate evita cuţitul şi chipping cuţit. Pentru suprafaţa călit la zero procesul de slefuire, răzuire înainte de partea tare din fata, este foarte important şi trebuie să fie o lucrare.

Chamfer de gear Gear este de a asigura că calitatea echipamentului nu poate fi folosit pentru a ignora proces important, Mitra cutie de viteze în funcţie de viteze în caseta în poziţia şi rolul de obligații de prelucrare dinte sfârşitul chamfer, de asemenea, sunt diferite.