Cutie de viteze din oțel inoxidabil

     

Cutie de viteze din oțel inoxidabil

Seria SIJIE SJS este o cutie de viteze cubică de înaltă calitate, cu spate redusă, din oțel inoxidabil . Cutia de viteze este utilizată pentru reducerea precisă a vitezei, creșterea cuplului sau pentru manipularea direcției de rotație a arborelui.

Roțile conice spirale sunt tratate termic și înfășurate pentru o rezistență maximă, rotație netedă și un contact eficient cu dinții. Rulmenții cu bile axiale înalte permit funcționarea silențioasă cu capacitatea de a manipula sarcina radială. Etanșările dublu ale buzelor, protejate cu UV, asigură protecția mediului în timpul transportului și nu prezintă scurgeri în timpul spălării sub presiune. Uleiul 460 sintetic permite o funcționare sigură a cutiei de viteze. Disponibil și cu ulei de alimente sigură!

Caracteristici

Carcasă din oțel inoxidabil lustruit 316 sau 304 pentru aspectul curat și sofisticarea

Uneltele de fasonare cu spirală prelucrate cu precizie sunt tratate termic și fixate pentru o rezistență maximă și o rotație netedă.

Capacitatea cuplului de până la 180Nm

Protecție dublă pentru buze, UV protejate împotriva umezelii pentru a preveni contaminarea externă

Modular, design cubic pentru montare în orice direcție

Arbore metric sau inci, sau arbore de ieșire cu gol

Opțiunea de montare a flanșei sau a arborelui

Ratio reductor 1: 1, 2: 1

Mai puțin de 7 Arcmin de reacție

98% eficiență


Aplicații:

Ambalare, tipărire, transformare, proces alimentar și control general al vitezei și cuplului . Designul din oțel inoxidabil pentru siguranță alimentară și mediu curat.