Principiul de lucru al Cutiei Cutiei Miter

În mod simplu, cutia de viteze Miter principiul de funcționare al turbinei eoliene este de a promova rotația rotorului prin vânt și apoi prin sistemul de transmisie pentru a atinge viteza generatorului de a conduce generarea de energie a generatorului (prelucrarea metalelor este într-adevăr bună) energie eoliană eficientă în energie electrică. Cutia de viteză Miter Conform tehnologiei actuale de vânt, la aproximativ trei metri pe secundă a vitezei de briză (gradul de briză), puteți începe să generați electricitate.

Cea mai obișnuită structură a turbinelor eoliene mari conectate la rețea este axa orizontală a roții eoliene cu trei labe și lamelele turbinei eoliene montate pe turnul tubular vertical sunt realizate din material compozit. Miter Cutia de viteze Spre deosebire de turbinele eoliene mici, Cutia de viteze Miter turbinele eoliene ale turbinelor eoliene mari se rotesc destul de încet. Cutia de viteză miteră Turbinele eoliene relativ simple sunt utilizate la viteze fixe. Miter Cutie de viteze De obicei, cu două viteze diferite - în vântul slab cu viteză mică și viteză mare în vânturi puternice. Aceste motoare de inducție cu turație fixă ​​sunt capabile să genereze curent alternativ din rețea în mod direct.

Designul relativ nou este, în general, viteza variabilă (cum ar fi V52-850 kilowați viteză turbină eoliană de 14 pe minut la 31,4 pe minut). Cu o funcționare cu viteză variabilă, eficiența aerodinamică a turbinei eoliene poate fi îmbunătățită pentru a extrage mai multă energie și pentru a reduce zgomotul în condiții de vânt slab. Prin urmare, Miter Cutie de viteze turbine eoliene cu viteză variabilă decât turbina eoliană cu viteză constantă, din ce în ce mai populară.

Senzorul montat pe grilă detectează direcția vântului și transformă automat gheața și roata de vânt prin mecanismul de direcție, Cutia de viteză Miter cu care se confruntă vântul (metalul este foarte bun). Miter Cutie de viteze Mișcarea de rotație a roții eoliene este transmisă generatorului în nacelă prin cutia de viteze. Nu se livrează nici o cutie de viteze direct la generator).

Puterea electrică a tuturor turbinelor eoliene variază de la vânt. Cele două metode cele mai frecvente de a limita puterea de ieșire (care limitează presiunea pe roata eoliană) sunt reglarea stării și reglarea înclinării. Utilizarea turbinelor eoliene reglabile în regim de vânt, vânturile care depășesc viteza nominală a vântului, vor determina un spoiler să curgă prin fluxul de aer al lamelor, cauzând blocarea roții. Atunci când vântul este prea puternic, Cutia de viteze Miter industria va fi acționarea frânei cozii, astfel încât frâna de vânt să se oprească. Cutia de viteze Miter Utilizarea turbinelor eoliene conice, fiecare lamă poate fi rotită pe axa verticală, Cutia de viteză Miter schimbă unghiul lamei cu viteza vântului, schimbând astfel performanța aerodinamică a turbinei eoliene. Când vântul este prea puternic, Cutia de viteze Miter frunzele se întorc spre marginea aerului spre vânt, astfel încât roata eolienei să se oprească.