Șurub cu șurub Compact Structură compactă

Worm Gear Reducer este o structură compactă, un raport ridicat de transmisie, un șurub cu șurub și, în anumite condiții, cu funcție de auto-blocare a mașinilor de transmisie, este unul dintre cele mai utilizate reductoare, dintre care, caracteristicile de mai sus, Șurub Jack Jack, dar, de asemenea, ușor de instalat, structura rezonabilă, mai mult și mai mult utilizate pe scară largă. Reductorul reductorului cu reductor melcat din reductorul cu melc pentru a adăuga un reductor de viteză elicoidal, reductorul cu mai multe trepte poate obține o viteză de ieșire foarte scăzută, este combinația de unelte de viteză elicoidală și unelte spirală, care este mai eficientă decât unica treaptă pură un reductor de viteză redus. Șurubul de șuruburi cu șurub și vibrații mici, zgomot redus, consum redus de energie.

Vierme reductor de viteză în scopul de a îmbunătăți eficiența, utilizate în general, vierme de metale neferoase melc, vierme este utilizarea de oțel dur, deoarece este unitate de frecare alunecare, șurub Jack Jack în curs de funcționare, va produce o căldură mai mare, piesele reductoare și garniturile de etanșare dintre dilatarea termică a diferenței, șurubul cu șuruburi de șurub, astfel încât în ​​suprafața de coordonare a spațiului, și uleiul datorat temperaturii de creștere a diluției, ușor de provocat scurgerea. Principalele motive sunt patru puncte, una este colocarea materială este rezonabilă, a doua este calitatea suprafeței de suprafață de frecare cu ochiuri, a treia este alegerea uleiului de lubrifiere, Jack Screw Jack cantitatea este corectă, cele patru sunt calitatea ansamblului și mediu de utilizare.


Uneltele uzate folosesc în mod obișnuit bronzul de tablă, materialul viermei de împerechere utilizează 45 de oțel pentru a se îngroșa cu HRC45 155, de asemenea utilizat în mod obișnuit cu 40C: HRC50 155 întărit, șlefuirea melcului măcinat până la rugozitatea Rao 8FCM, funcționarea normală a reductorului , viermele este ca un "fișier" întărit, Jack Șurub Jack și în mod constant dosar de unelte melc, astfel încât unelte melc. În general, acest tip de uzură este foarte lentă, ca o fabrică pe care un reductor le poate folosi mai mult de 10 ani. În cazul în care viteza de uzură este mai rapidă, este necesar să se ia în considerare dacă selecția reductorului este corectă, dacă există o operațiune de supraîncărcare, materialul cu melc melcat, calitatea ansamblului sau utilizarea mediului și așa mai departe.

Se întâmplă în general în instalarea verticală a reductorului, în principal prin adăugarea de ulei de lubrifiere și alegerea uleiului lubrifiant. Instalația verticală este foarte ușoară pentru a produce un ulei insuficient, când reductorul nu mai funcționează, pierderea uleiului cutiei de viteze a motorului și a reductorului, uneltele nu se datorează protecției la lubrifiere, pornire sau funcționare nu este o lubrifiere eficientă cauzată de uzură mecanică sau chiar daunele.

Atunci când reductorul eșuează, chiar dacă cutia de viteze este bine sigilată, fabricantul constată adesea că uleiul de transmisie al reductorului a fost emulsionat, căptușitul a fost ruginit, corodat, deteriorat, deoarece reductorul în procesul de transport, căldura după formarea condensului de apă provocat; Desigur, și calitate a rulmentului, metoda procesului de asamblare este strâns legată.