Șurubul cu șuruburi cu șurub păstrează o constantă

Șurubul cu șuruburi de șurub Este dificil pentru instrument să fie în concordanță cu parametrii originali datorită uzurii sculei în timpul procesului normal de scule. Cu toate acestea, tehnologia de șlefuire a șuruburilor cu șurub GLOOR AG rezolvă această problemă, permițând parametrilor din spate și de înclinare ai instrumentului. În momentul de măcinare pentru a menține constanta, forma lamei sculelor rămâne aceeași, îmbunătățind foarte mult precizia măcinării preciziei de măcinare a mașinii, făcând mai multe de șlefuire și la fel ca parametrii originali pentru a deveni posibili, extind foarte mult durata de viață a sculei, îmbunătățind în același timp Precizia de procesare! Produsele GLOOR AG includ tăietoare de formare, cuțite de frezat cu șuruburi cu șurub cu șurub, cuțite de frezat cu filet, plite și freze pentru angrenaje, cicloane (pentru prelucrarea șuruburilor și viermilor și șuruburilor), cuțite rotative cu împingere (poligoane de prelucrare) cuțit de tăiere cu tăiș, cu ferăstrău de tăiere cu precizie, cu ferăstrău de tăiere cu rază, Elveția Moni Chena (MONNIER + ZAHNER) mașină de frezat cu ciclon Dispozitiv de frezat rotund de găurire și personalizare a sculelor non-standard! Produsele sunt utilizate pe scară largă în industria aerospațială, industria de apărare, energie, automobile și alte domenii

(1) asamblare mecanică ar trebui să fie în strictă conformitate cu departamentul de proiectare pentru a furniza desene de asamblare și cerințele de proces pentru asamblare, Șurub Șurub Jack este strict interzisă pentru a modifica conținutul de lucru sau într-un mod neobișnuit de a schimba piesele.

(2) ansamblul pieselor trebuie să fie inspecție calificată și acceptare a pieselor, procesul de asamblare a șurubului cu șurub, în ​​cazul în care se constată lipsa părților substandard, ar trebui să fie imediat raportate.

(3) mediul de asamblare necesită curățenie, fără praf sau altă poluare, piesele șurubului de șuruburi trebuie depozitate într-un loc uscat, fără praf, cu un tampon de protecție a locului.

(4) părți ale procesului de asamblare nu trebuie să se ciocănească, să se taie, șurubul de șurub nu va deteriora suprafața pieselor sau nu face părțile semnificativ curbate, răsucite, deformare, părți ale suprafeței nu pot fi deteriorate.

(5) în raport cu mișcarea pieselor, trebuie să se adauge interfața ansamblului șurubului cu șuruburi între uleiul de lubrifiere (grăsime).

(6) se potrivesc cu dimensiunile pentru a fi corecte.

(7) La asamblare, piese și unelte ar trebui să aibă facilități speciale, în principiu, piesele nu pot fi așezate pe mașină sau așezate direct pe pământ, dacă este necesar, șurubul cu șurub, trebuie așezat în tavă sau covor .

(8) asamblare în principiu, șurubul cu șurub nu este permis să treacă pe mecanic, dacă aveți nevoie pentru a pas cu privire la operațiune, trebuie să fie așezat pe pad mecanic de protecție sau covor, șurubul Șurub Jack piese importante și părți nemetalice ale partea inferioară este strict interzisă stampede.

Fixarea cu șurub nu trebuie să utilizeze cheia mobilă, șurubul șurubului de șurub, fiecare piuliță nu trebuie să utilizeze mai mult decât una din aceeași garnitură, șurubul cu cap încrucișat strâns, șurubul cu șurub, cuiul trebuie îngropat în părți, nu trebuie expus.

Șuruburile și piulițele sunt strânse, șurubul de șuruburi, șurubul trebuie să fie expus pasului cu piulița 1-2; Șurubul șurubului șurubului de șuruburi în fixarea dispozitivului în mișcare sau întreținere fără a fi necesară îndepărtarea părților ocazionale, ansamblul trebuie acoperit cu șuruburi înainte de lipirea șurubului.